• Scherp geprijsde computers, laptops en printers
  • Gratis installatie van uw aankoop op locatie

Over ons

WâldComputers, dé online computerwinkel van de Wâlden
WaldComputers bestaat sinds 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot dé online computerspecialist en winkel in de Walden, Friesland, te Buitenpost. Het is onze missie om de klant van alle gemakken te voorzien en al het werk uit handen te nemen. Door jarenlange opleiding, opgedane kennis en expertise, is WaldComputers in staat om elke klant tevreden de deur uit te laten lopen.

Uitgebreid assortiment computers, laptops, printers, software en randapparatuur: scherp geprijsd, snel geleverd en geïnstalleerd
Bij WaldComputers kan er gerekend worden op veilig vertrouwd en eerlijk advies, of dit nu is op het gebied van reparatie of nieuwe apparatuur: bij WaldComputers is het namelijk ook mogelijk om een nieuwe desktop, laptop of tablet aan te schaffen. Alle producten zijn bij ons te bestellen, zowel computers, randapparatuur, printers, tablets en extra opslagruimte. Uiteraard na overleg met de klant, zodat het duidelijk is wat de wensen zijn en natuurlijk binnen de gewenste leveringstermijn.

Reparatie computers in Friesland: Buitenpost, Kollum, Surhuisterveen en omgeving: zonder voorrijkosten
Naast bovenstaande, biedt WaldComputers ook hulp aan huis. De specialist van WaldComputers komt graag langs om te kijken naar problemen die niet zelfstandig verholpen kunnen worden, zoals een internetverbinding die niet meer werkt, printers die niet (meer) herkend worden, fouten in de e-mail en vervelende foutmeldingen die niet meer verdwijnen. Dit is slechts een kleine greep waar WaldComputers bij van dienst kan zijn. Op korte termijn zal WaldComputers zich ook gaan bezighouden met het geven van cursussen, dit op het gebied van computers en tablets.

new-lenovo-logo
ASUS_Logo.svg
AMD-Vector-logo
Samsung-logo-2015-Nobg